کد مطلب : Culture 'en' is a neutral culture. It cannot be used in formatting and parsing and therefore cannot be set as the thread's current culture.  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 1670   |   تاریخ درج: Sunday, March 17, 2019   |   ساعت: 12:00 AM   |   منبع / نویسنده مطلب: مدیر سایت

 

برگزاری چهارمین نشست همکاری های بین بخشی ایران و ترکیه در استان آذربایجان شرقی

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی، نشست همکاری های بین بخشی ایران و ترکیه به مدت دو روز و طی روزهای دو شنبه و سه شنبه 97/8/14 و 97/8/15 در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز برگزار شد. این نشست با حضور رﺅسا، مدیران کل و نمایندگان دستگاههای اجرایی شامل؛ امور اقتصادی و دارایی، اتاق بازرگانی، صنایع،معادن و کشاورزی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان آذربایجان شرقی و نیز حدود 40 نفر از متخصصین بخش های اقتصادی، فرهنگی، دانشگاهی، علمی و گردشگری از کشور ترکیه برپا شد:


به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی، نشست همکاری های بین بخشی ایران و ترکیه به مدت دو روز و طی روزهای دو شنبه و سه شنبه 97/8/14 و 97/8/15 در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز برگزار شد. این نشست با حضور رﺅسا، مدیران کل و نمایندگان دستگاههای اجرایی شامل؛ امور اقتصادی و دارایی، اتاق بازرگانی، صنایع،معادن و کشاورزی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان آذربایجان شرقی و نیز حدود 40 نفر از متخصصین بخش های اقتصادی، فرهنگی، دانشگاهی، علمی و گردشگری از کشور ترکیه برپا شد. در برگزاری این نشست با توجه به توسعه همکاری های بین بخشی استان های مرزی با کشورهای همسایه، استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان‌غربی، اردبیل و زنجان در راستای تعمیق روابط متقابل با حضور کارشناسان و متخصصین امر همکاری می کنند. در این نشست علی اصغر عباس زاده نماینده وزیر و مدیر کل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی گفت: منافع مشترک اقتصادی کشورها و اثرات مثبت این منافع مشترک بر تحقق رشد اقتصادی بر کسی پوشیده نیست. وی افزود: برآیند مشارکت های اقتصادی بین دو یا چند کشور بیش از مجموع فعالیت های اقتصادی کشورها به صورت انفرادی می باشد به طوری که طی دهه های اخیر شاهد انعقاد قراردادها و تفاهم نامه های مختلف بین کشورها بوده ایم. وی نزدیکی سطح توسعه اقتصادی، نزدیکی فاصله جغرافیایی و نیز مشابهت های فرهنگی و اجتماعی را از عواملی که می توانند شانس موفقیت تجارت آزاد بین کشورها را افزایش دهند دانست و گفت: تجارت آزاد بین کشوهای همسایه می‌تواند به ایجاد رونق پایدار در همکاری های تجاری و اقتصادی این کشورها منجر شده و در نتیجه اقتصاد دو کشور را درهم گره بزند و به ایجاد اتحاد استراتژیک بین کشورهای همسایه بینجآمد. عباس زاده اظهار کرد: گسترش روابط اقتصادی بین کشورهای همسایه اثر مستقیمی در بهبود و پایداری روابط سیاسی بین آنها خواهد داشت. مدیر کل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی گفت: دگرگونی نظام سیاسی، موقعیت ژئوپلتیک و منطقه ای و ساختار نظام بین المللی دو دولت ایران و ترکیه و نیز تحولات به وجود آمده در منطقه روابط اقتصادی دو کشور را در وضعیت ویژه ای قرار داده است و دوره‌ای از مناسبات را برای این کشورها فراهم آورده است. وی افزود: بهره مندی بهینه از این موقعیت نیازمند تعامل و همکاری بیش از پیش بخش خصوصی و حمایت های بخش دولتی است تا فرصت های ما بین این کشورها را شناسایی و در جهت استفاده بهینه از این فرصت ها برنامه ریزی نمایند. وی اظهار امیدواری کرد که یکی از دستآوردهای این نشست افزایش مشارکت‌های اقتصادی دو کشور و استفاده بهینه از فرصتهای اقتصادی باشد. شایان ذکر است برگزاری شش پانل تخصصی شامل چشم انداز همکاری های صنعتی،تجاری و سرمایه‌گذاری، همکاری در حوزه های علمی و دانشگاهی، همکاری در حوزه امنیتی و مناسبات مرزی، همکاری در حوزه کنسولی و گردشگری، همکاری در حوزه انرژی و حمل و نقل و دیپلماسی عمومی، فرهنگ و رسانه از برنامه های این نشست دوروزه است.

Share نسخه مخصوص چاپ