دکتر صادق نجفی در این دیدار خاطرنشان کرد: شهرداری تبریز در سالهای اخیر، همکاریهای گستردهای با فعالان اقتصادی ترکیه داشته و این زمینه ارزشمند را امتیار مهم برنامههای گردشگری 2018 میداند؛ در این راستا، ظرفیتهای خواهرخواندگی تبریز و استانبول، علاوه بر مراودات شهروندی، میتواند حامل فرصتهای مهم اراتباطات سرمایهگذاری شود.
وی یادآور شد: کلانشهر تبریز امروز در عرصههای مهم بینالمللی دارای موفقیتهای چشمگیر بوده و علاقهمند است با تکیه بر سرمایهگذاریهای حوزه گردشگری این مسیر را همچنان تداوم ببخشد.
شهردار تبریز خاطرنشان کرد: تسهیلاتی که شهرداری تبریز برای توسعه مراکز اقامتی و هتلهای مجهز، منظور کرده، بستر مهمی است که میتواند مورد توجه هلدینگهای معتبری چون یونیت استانبول قرار بگیرد.
محمت کیکلار، مدیرعامل شرکت هتلداری هلدینگ یونیت اینترنشنال نیز در این دیدار، زمینههای گردشگری تبریز را ارزشمند توصیف کرد و افزود: شرکت هتلداری هلدینگ یونیت استانبول، سرمایهگذاری به ارزش 5 میلیارد دلار را در ایران هدفگذاری کرده و بخشی از رویکردهای خود را معطوف همکاری با زمینههای گردشگری شهر تبریز ساختهاست.
وی اظهار امیدواری کرد همکاری طرفین، زمینه توسعه مراکز اقامتی و گردشگری در تبریز را فراهم کند.
رئیس کمسیون سرمایهگذاری شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این دیدار گفت: تصمیمگیری در حوزه جذب سرمایهگذاری خارجی یکی از اولویتهای اول شورای اسلامی شهر تبریز است و در این حوزه شهرداری تبریز اقدامات ویژهای انجام داده است.
اسماعیل چمنی ادامه داد: سرمایهگذاران حوزه گردشگری بدون پرداخت عوارض میتوانند در تبریز سرمایهگذاری کنند و از این تسهیلات ویژه بهرهمند شوند.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری آذربایجانشرقی نیز در این دیدار گفت: سیاستهای سرمایهگذاری ادارهکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری و شهرداری تبریز در یک راستا و به صورت هماهنگ هدایت میشود.
آبدار خاطرنشان کرد: پس از انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی این همگرایی و اتحاد بین ارگانهای مختلف افزایش یافته است و امیدواریم در سایه این اتحاد شاهد رونق و تجهیز زیرساختهای گردشگری باشیم.
وی همچنین گفت: در حال حاضر در حوزه گردشگری و سرمایهگذاری این حوزه در استان شاهد مدیریت واحد در استان هستیم و امیدواری این اتحاد به سایر حوزهها نیز تسری یابد.